Een jubileum is een mijlpaal in het leven van een persoon of een bedrijf. Het is een tijd om terug te kijken op de prestaties en mijlpalen die zijn bereikt en om te vieren wat er in de toekomst nog komen gaat. Een fles bedrukken als jubileumcadeau is een geweldige manier om deze mijlpaal te vieren. Nu heb je misschien al eens gedacht aan relatiegeschenken bedrukken, maar als jubileum cadeau is dit ook super leuk om te geven! In dit artikel delen we enkele ideeën voor het personaliseren van een fles als jubileumcadeau.

Kies de juiste fles en het juiste thema

De eerste stap bij het personaliseren van een fles als jubileum cadeau is het kiezen van de juiste fles. Het is belangrijk om een fles te kiezen die past bij het jubileum en de persoon of het bedrijf waarvoor het cadeau bedoeld is. Er zijn tal van opties beschikbaar, van wijn en champagne tot whisky en gin. Kies een fles die past bij de smaak en persoonlijkheid van de ontvanger. Daarnaast kan een thema helpen om het ontwerp van de fles te bepalen. Denk aan een thema dat past bij het jubileum, zoals een bepaald jaartal of een specifieke gebeurtenis die heeft plaatsgevonden. Een ander idee is om een thema te kiezen dat past bij de persoonlijkheid of interesses van de ontvanger. 

Ontwerp de fles

Nu de fles is gekozen en het thema is bepaald, is het tijd om het ontwerp van de fles te bepalen. Er zijn veel opties beschikbaar, van een eenvoudig logo tot een volledig ontwerp dat de geschiedenis van het jubileum vertelt. Overweeg om de naam en de datum van het jubileum op de fles te laten drukken, samen met eventuele andere relevante informatie. Wat wil je overbrengen voor boodschap? Wil je een quote of juist alleen de naam van de ontvanger op de fles laten bedrukken? Bedenk dit voordat je de fles gaat ontwerpen. Wil je een persoonlijke touch toevoegen? Je kunt ook eventueel kiezen voor een gravure in plaats van een bedrukking. Een gravure is een meer permanente manier om het ontwerp op de fles aan te brengen. Waardoor het de mogelijkheid biedt om meer details toe te voegen en om het ontwerp meer diepte te geven.

Verpakking

Overweeg om de fles in een mooie doos te verpakken of om een persoonlijke boodschap toe te voegen. Een andere optie is om de fles te presenteren in een mand met andere items die passen bij het jubileum, zoals kaas en crackers bij een wijnfles. Jouw cadeau is klaar om te geven aan de ontvanger!