Rolgordijnen op maat kopen

Je bent toe aan een frisse nieuwe inrichting van je woonkamer of zelfs je hele huis? Je wilt een nieuwe uitstraling en sfeer zonder daar te veel geld aan te moeten uitgeven? Dan is nieuwe raambekleding een uitstekende keuze. Je gordijnen of rolgordijnen hebben veel invloed op de sfeer in je huis en wanneer je ze vervangt geven ze je hele huis een opfrisbeurt. Rolgordijnen op maat zijn een uitstekende keuze voor die nieuwe uitstraling. Rolgordijnen op maat geven een strak en modern uiterlijk, maar zijn ook geschikt voor een wat klassiekere woninginrichting. Daarnaast hebben rolgordijnen op maat nog veel meer voordelen.

De voordelen van rolgordijnen op maat

Rolgordijnen op maat passen precies in je raam en zien er daardoor netjes en strak uit. Maar het heeft meer voordelen om rolgordijnen op maat te laten maken. Niet alleen passen ze dan precies, maar je kunt ook je rolgordijn zelf samenstellen. Je kunt kiezen uit verschillende stoffen of materialen. Daarnaast zijn er diverse opties in cassettes en onderlatten, waardoor je de rolgordijnen helemaal naar eigen wens kunt samenstellen. Rolgordijnen op maat houden niet alleen perfect licht tegen, maar ze beschermen ook tegen tocht en kou en dragen bij aan het isoleren van je huis.  Rolgordijnen op maat betekent ook: bediening op maat. Je kunt kiezen uit het traditionele trekkoord, uit bediening door een afstandsbediening of zelfs door een app op je telefoon. Met die app bedien je overal waar je internet hebt je rolgordijnen. 

Verduisterende rolgordijnen voor je slaapkamer

Rolgordijnen op maat zijn ook een goed idee voor je slaapkamer. Hoe beter je rolgordijnen passen, des te beter verduisteren ze je slaapkamer. Wanneer je de speciale verduisterende stof kiest en dan je rolgordijn op maat laat maken heb je de ideale combinatie. Verduisterende rolgordijnen op maat voor je slaapkamer zorgen voor een goede nachtrust. Voor de babykamer of kinderkamer kan een rolgordijn verduisterend een mooie oplossing zijn om kinderen goed te laten slapen, ook wanneer het buiten nog licht is. Je kunt ze eventueel nog combineren met overgordijnen om elk kiertje licht buiten te houden, maar ook zonder gordijnen zijn verduisterende rolgordijnen op maat een prima manier om het donker te houden in je slaapkamer.